Over Kopjes

Welkom bij Kopjes, een prachtige koffie- en thee speciaalzaak, gevestigd in de regio Meierijstad. Laat je verrassen door ons assortiment aan kwaliteits theeën en lekkere, vers gebrande koffiebonen die rijk van smaak zijn. Geniet ervan, met een van onze heerlijkste bonbons.

Naast overheerlijke koffie, ruim 90 soorten thee en luxueuze bonbons, vind je bij Kopjes het mooie servies van Bunzlau Castle, diverse theepotten, glazen, truffels, koekjes, likorettes en alles wat je nodig hebt om lekkere koffie of thee te zetten. Kom langs en laat je onderdompelen in een fijne beleving van kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ben je op zoek naar een cadeautje? Marion en Sarah kunnen je alles vertellen over de producten en helpen je met liefde en professionaliteit een mooi cadeaupakket samen te stellen.

Zin om lekker op je gemak rond te neuzen? Je bent van harte welkom in onze sfeervolle winkel aan de Hoofdstraat 106 in Schijndel. En weet jij dat je je favoriete producten ook heel eenvoudig in onze webshop bestelt?

Niets missen? Volg Kopjes op Facebook: @kopjesschijndel en Instagram: @kopjes.schijndel

Over-Kopjes

Maak kennis met ons uitgebreide assortiment aan heerlijke theeën, vers gebrande koffiebonen en heerlijke bonbons!